• Haberler
  • SAL
  • Yeni Ufukspor'da ilk imza takım kaptanından

Yeni Ufukspor'da ilk imza takım kaptanından

İstanbul Süper Amatör Ligde yeniden iddialı olacağı sezon için transfer çalışmalarına başlayan Yeni Ufukspor, ilk imzayı takım kaptanı Muhammed Ali Gezgin'e attırdı.

İstanbul Süper Amatör Ligde yeniden iddialı olacağı sezon için transfer çalışmalarına başlayan Yeni Ufukspor, ilk imzayı takım kaptanı Muhammed Ali Gezgin’e attırdı.

Küçükçekmece ekibinin Kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu ile bir araya gelen 30 yaşındaki futbolcusu takımında kaldı. Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Ligden birçok takımdan teklif aldığı bilinen orta saha, 2024-2025 sezonunda da Yeni Ufukspor forması giyecek.
İç transferde diğer futbolcularla da görüşme halinde olan kırmızı yeşilliler, dış transferde ise listesine aldığı futbolcularla temaslarını sürdürüyor. 3 sezondur Yeni Ufukspor için mücadele eden Muhammed Ali Gezgin, Bölgesel Amatör Ligde 24 maçta 2 golü bulunuyor. Muhammed Ali Gezgin daha önce de, 1907 Ataköy Çobançeşme, Mecidiyeköy, Akşemsettin Parseller, Nişantaşıspor, Siirt İstanbul 56, Küçükpazar, İstanbul ve Esenyurt Ordu, Vefa, Küçükköyspor ve Yedikule formaları giymişti.
 

Bakmadan Geçme