Yasav, Mütevazi bir takım kuracağız

Yeni sezon için kolları sıvayan Alibeyspor'da Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav, 'Yeni sezon için oldukça mütevazi bir takım kurma niyetindeyiz' dedi.

Yeni sezon için kolları sıvayan Alibeyspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav, “Yeni sezon için oldukça mütevazi bir takım kurma niyetindeyiz” dedi.

TFF İstanbul 1. Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Alibeyspor’da teknik patronun belirlenmesi ile birlikte A takımın oluşturulması yönünde çalışmalar başladı. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesinde bulunan Semih Yasav; “Alibeyspor’un var olduğu lig her zaman kaliteli geçmiştir. Yönetim kurulumuz ile birlikte teknik patronumuz Erdal Köroğlu ile anlaşma sağladık. Bu anlaşmanın ardından geçen sezon kadromuzda bulunan oyuncularımızla görüşmelerimizi yapmaktayız. Her geçen sezon bütçe artmakta bizde bu bütçeleri dengeleyebilmek adına çalışıyoruz. Zor bir sezon olacak tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlandığı mütevazi bir takım kurma niyetimiz var. Yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ENGİNAKIN


 

Bakmadan Geçme