• Haberler
  • Genel
  • Yaşar, Silivrispor'a kalıcı eserler bırakın 

Yaşar, Silivrispor'a kalıcı eserler bırakın 

Silivrispor'un efsaneleşen takım kaptanları arasında bulunan Yunus Yaşar geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tesisleşmeden gittikçe uzaklaşan yönetime sitem etti.

Silivrispor’un efsaneleşen takım kaptanları arasında bulunan Yunus Yaşar geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tesisleşmeden gittikçe uzaklaşan yönetime sitem etti.
Silivri’de kendini uzun yıllar kulübe adamış isimlerden olan Yaşar, yeni seçilen yönetimi tebrik ederek, kulübün önündeki tesisleşme ve gelişim sorunlarına dikkat çekti. Yaşar, kulübünün yetersiz altyapı ve tesis eksikliklerinin uzun süredir ilerleme göstermesini engellediğini belirtti. Yeni başkan Nuri Çolakoğlu ve yöneticilere seslenen Yaşar, Silivrispor'un geleceği için kalıcı eserler bırakmalarını ve kulübü daha güçlü bir konuma taşımalarını beklediğini dile getirdi.

YOKLAR SAYMAKLA BİTMEZ
Yunus Yaşar yaptığı açıklamasında; “Yeni seçilen yönetimi tebrik ederim ve görevlerinde başarılar diliyorum. Yıllardır bu kulübe hizmet eden bir Silivrispor taraftarı olarak yeni yönetimden beklentilerim sadece bu yazacaklarımdır. Bu kulübün kapısından 10 yaşında içeri girdim ve 36 yaşında futbol hayatımı noktaladım. Yaklaşık 23 senem bu kulüpte geçti ve üzülerek söylemek istiyorum ki futbol kulübü olma anlamında içinde bulunduğum seneler içerisinde maalesef bir adım öteye gidemedik. Ben futbola başladığım yıllarda tesisimiz yetersizdi, antrenman sahamız yoktu, kendimize ait bir stadımız yoktu, altyapı tesisimiz yoktu, malzeme odamız yoktu. Yoklar saymakla bitmez. 

TEK İHTİYAÇ TESİSLEŞME
Geldiğimiz noktada ise bir futbol kulübü olmak adına yukarıda saydığım olmazsa olmaz unsurların hala hiç birisi yok. Sorduğumuz da sohbetlerde Silivrispor hepimizin gözbebeği, sevgilisi, aşkı. Aşkımız sevdamız için yıllardır ne yaptık ona neler kazandırdık hiçbir şey.
Bu kulübün en dibinden en tepesine kadar her kategorisinde bulundum bu kulübün taşında toprağında her şeyin de varım bundan sonra da var gücümle her şeyimle bu kulübün yanında olmaya devam edeceğim. Sportif anlamda kendimi de içine katarak söylüyorum başarılı yıllar geçirdik. İlk A takıma çıktığımda 1. Amatörde mücadele eden takımımızı profesyonel liglerin gediklisi olan bir takım haline getirdik. Bunlar tabi ki yönetim, taraftar ve futbolcuların birlik beraberliğiyle oldu. Fakat geldiğimiz nokta da bu kulübün ihtiyacı olan tek şey artık tesisleşmedir. 

SİLİVRİSPOR’UN ALTIN YILLARI OLUR
Silivrispor’a yeni seçilen kulüp başkanımız Nuri Çolakoğlu’na yönetici büyüklerimize buradan sesleniyorum. Sizlerden bir kardeşiniz bir taraftarınız olarak beklentimiz sadece bu kulübe kalıcı eserler bırakmanızdır. Yıllardır yapılan hatalar gibi sadece puan durumunda ki başarıya odaklı bir yönetim düşüncesinde olursanız bu yılda geçmiş yıllar gibi büyük bir kayıp olur Silivrispor adına. Tesisleşelim büyüyelim gerçek bir kulüp olalım. Bir üst liglere hazır bir Silivrispor yaratalım. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir Silivrispor yaratalım. Aşkımıza sevdamıza kalıcı eserler bırakalım. Ondan sonrası mı? Ondan sonrası Silivrispor’un altın yılları olur” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme