Süleymanoğlu: Hedefimiz 3.Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor'un Başkanı Adem Süleymanoğlu, futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada iddialı açıklamalarda bulundu. Süleymanoğlu, en büyük isteğinin 3.Lig kupasını merhum ağabeyi Ahmet Süleymanoğlu'nun kabristanına götürmek olduğunu aktardı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Osmaniye İstiklalspor’un Başkanı Adem Süleymanoğlu, futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada iddialı açıklamalarda bulundu. Süleymanoğlu, en büyük isteğinin 3.Lig kupasını merhum ağabeyi Ahmet Süleymanoğlu’nun kabristanına götürmek olduğunu aktardı.

Sarı Yeşilli takımın Bakırköy Belediye Stadında teknik direktör Atilla Özalp yönetiminde gerçekleşen idmanına İstiklalspor Yönetim Kurulu Üyeleri de katılırken, Başkan Adem Süleymanoğlu çalışma öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Liglerin en kaliteli hoca kadrosunun kendilerinde olduğunu ifade eden ve Atilla Özalp ve ekibine övgüler dizen Süleymanoğlu, "İstanbul grubu olsun Marmara grubu olsun, çıkacak ve şampiyon olacaksınız. Camia neler yapabileceğinizi geçen sene gördü, bu sene de tekrar edeceksiniz" dedi.
Türk Kurtuluş Savaşı'nın başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Atatürk’ün kulübü olmakla övündüklerini söyleyen ve kendisinin, ailesinin, Kulüp yönetiminin ve İstiklal camiasının Osmaniye İstiklalspor için önemli fedakarlık yaptıklarını örnekler vererek anlatan Adem Süleymanoğlu "Hedefi koymak, inanmak ve gerçekleştirmek gerekir. Bu takımı şampiyon yapacağınıza inanıyorum. Şampiyonluğu getirin dileyin ne isterseniz" dedi.
Ali Kemal Demir
 

Bakmadan Geçme