Sinopspor, Rize'den beraberlikle döndü 1-1

TFF 3.Lig 3.Grupta Küçükçekmece Sinopspor sezonun ilk maçında Rize Pazarspor takımları karşı karşıya geldi. Arnavutköy Bolluca Stadı'nda oynanan ve Turhan Beyke'nin yönettiği mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

TFF 3.Lig 3.Grupta Küçükçekmece Sinopspor sezonun ilk maçında Rize Pazarspor takımları karşı karşıya geldi. Arnavutköy Bolluca Stadı'nda oynanan ve Turhan Beyke’nin yönettiği mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Arnavutköy Bolluca Stadı'nda oynanan maçın 27. dakikasında sarı lacivert takımda sağa kanatan ortala topu çok iyi takip eden Muhammed Rıdvan Özdemir'in klas vuruşu top ağlarla buluştu ve sarı lacivertliler bu gole 1-0 öne geçti. 45+3'de Rize Pazarsporlu Yavuz Alemdar orda sahadan atılan ara pası ile hızla Küçükçekmece Sinopspor kalesine yöneldi kaleci Fatih Gülmez ile karşı karşıya kaldı. Fatih Gülmez 'in sağından topu ağlara yollayarak skora eşitlik getirirken ilk yarısında skorunu belirleyen golünü attı. İlk ayrı karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. Küçükçekmece Sinopspor, özellikle ikinci yarının ortalarından itibaren Rize Pazarspor kalesinde daha fazla pozisyon üretti. Ancak her iki takımın da savunmaları kalan dakikalarda hataya yer vermedi ve maç 1-1 sona erdi. İki takımda ligin ilk haftasında sahadan birer puanla ayrılan taraf oldular.
Haber: Yılmaz Aktepe

Bakmadan Geçme