Sinopspor İstanbul Valisini ziyaret etti

TFF 3. Lig ekiplerinden Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ile Asbaşkanı Metin Kaptanoğlu ve Genel Sekreter Yasin Şahin İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

TFF 3. Lig ekiplerinden Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ile Asbaşkanı Metin Kaptanoğlu ve Genel Sekreter Yasin Şahin İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Davut Gül, Küçükçekmece Sinopspor hakkında Başkan RAFET ORHAN ile fikir alışverişinde bulundu. Başkan Orhan, Vali Gül'e önümüzdeki sezon için hedeflerini iletti. Vali Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yönetim kuruluna seçilen isimleri tebrik etti ve yeni sezon çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sırasında, Küçükçekmece Sinopspor 'un mevcut durumu ve kulübün gelecekteki hedefleri hakkında Vali Davut Gül'e bilgi veren başkan Rafet Orhan, takımın başarıları ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi sundu. Kabul, Başkan Rafet Orhan’ın Vali Davut Gül'e Küçükçekmece Sinopspor formasını hediye etmesinin ardından bir süre daha sohbet edilmesiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme