Sinopspor'a süper santrafor

Transferin flaş takımlarından Küçükçekmece Sinopspor Süper Lig takımlarından Samsunsporlu santrafor Sarp Ekinci'yi transfer etti.

Transferin flaş takımlarından Küçükçekmece Sinopspor Süper Lig takımlarından Samsunsporlu santrafor Sarp Ekinci'yi transfer etti.
 
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren TFF 3. Lig takımlarından Küçükçekmece Sinopspor'da transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. 2023-24 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren 3. Lig 1. Grup’un yeni takımlarından Küçükçekmece Sinop, son olarak Süper lig takımlarından Samsunspor'dan 21 yaşındaki genç santrafor Sarp Ekinci'yi kadrosuna katmayı başardı. Transfer ekibinin uzun süredir yakından takip ettiği genç oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Kulüpte yapılan imza töreni sonrası Sarı-lacivertli kulüp Başkanı Rafet Orhan, son olarak Samsunspor’dan, 21 yaşında ki 1.86 boyunda ki santrafor Sarp Ekinci’yi transfer ettiklerini açıkladı. Her iki ayağını çok iyi kullanan ve hava toplarında ki hâkimiyeti ile gol yapma vuruşları olan Sarp Ekinci’nin, Küçükçekmece Sinopspor’a transfer ettik. Hedeflerinin yeni sezonda da şampiyon olarak 2. Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen başkan Orhan, transferlerin dışın da kulübün tam profesyonel olması için başta şirketleşme olmak üzere, tesisleşme, alt yapı ve her türlü organize olmak için, çalışmaların hızla yürütüldüğünü belirtti. Başkan Orhan bunun için yapılanların yakın da açıklanacağını, ilk önce kulübün demirbaşı için de gerekli olan otobüs alınması için kampanya başlattıklarını vurguladı.
HABER / Yılmaz AKTEPE
 

Bakmadan Geçme