Silivrispor, Akhisar'da zorlanmadı 3-0

TFF 3. Lig 3. Grupta sezona olukça kötü bir başlangıç yapan Silivrispor, üzerlerinde dolaşan kara bulutları çok çabuk dağıttı. Ağrıspor'u 4-0 ve son olarak da deplasmanda Akhisarspor'u 3-0 mağlup eden Silivrispor'un adeta freni patladı.

TFF 3. Lig 3. Grupta sezona olukça kötü bir başlangıç yapan Silivrispor, üzerlerinde dolaşan kara bulutları çok çabuk dağıttı. Ağrıspor’u 4-0 ve son olarak da deplasmanda Akhisarspor’u 3-0 mağlup eden Silivrispor’un adeta freni patladı.

İki maçta rakip fileleri 7 kez havalandıran Silivrispor, her geçen gün daha iyi konuma geldiğini ardı ardına alınan iki farklı galibiyetle herkese göstermiş oldu. Spor Toto Akhisar Belediye Stadında konuk olduğu Akhisarspor karşısında oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Silivrispor, rakibine pozisyon vermedi. Adeta tek kale oynanan maçta attığının iki katını kaçıran Silivrispor’da gol perdesini açan isim 39. dakikada Ramazan Kallıoğlu oldu 1-0. Bu golle büyük moral bulan Silivrispor, soyunma odalarına mutlu gitti. İkinci yarıya adeta golle başlayan Silivrispor, rakibinin zaaflarından iyi yararlandı. 51. dakikada Turgay Keleş ile farkı ikiye çıkaran Silivrispor, rakibinin gardını düşürmüş oldu. Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim 61. dakikada ikinci golün karamanı Turgay Keleş oldu 3-0. Geriye kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Silivrispor zorlu Akhisar deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönerek adeta altın buldu. Takımlarını desteklemek için yollara düşen Silivrispor sevdalıları, 90 dakika boyunca takımlarına verdikleri destekle adeta itici güç oldular. Maç sonunda futbolcularını ve teknik ekibini bağırlarına basan Silivrispor taraftarları, takımlarını İstanbul’a mutlu bir şekilde yolcu etti.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme