• Haberler
  • 3. Lig
  • Şahin, Hazırlık maçları bitti lig şimdi başlıyor

Şahin, Hazırlık maçları bitti lig şimdi başlıyor

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Akhisar maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde 'Bizim için hazırlık maçları bitti lig yeni başlıyor' dedi.

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Akhisar maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Bizim için hazırlık maçları bitti lig yeni başlıyor” dedi.

Zorlu geçen lig maratonuna iyi bir başlangıç yapamayan Silivrispor’da son iki hafta oynadıkları maçları 4-0 ve 3-0 gibi farklı skorla alan Silivrispor’da sevinç sürüyor. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin; “Bana göre ligin ilk haftalarında oynadığımız maçlar hazırlık maçlarıydı. Hazırlık maçlarımızı tamamladık ve bizim için lig şimdi başlıyor. Kupa ile birlikte son iki lig maçımızda göstermiş olduk ki iyi takımız ve bu takım hak ettiği yere hafta hafta aldığı skorlarla geliyor. Hafta sonu Kütahya maçımız olacak bu maçı alarak tırmanışımıza devam etmek istiyoruz. artık uçağın yönü belli oldu ve yükselişe geçiyoruz. Halkımızın da desteği ile yolumuz güzel olacak” dedi.
ENGİNAKIN


 

Bakmadan Geçme