Şahin, Güçlüyüz hazırlanıyoruz

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptan Ali Şahin yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmesinde 'Çok kaliteli isimlerden oluşan bir takım oluşturduk ve Silivrililerin desteği ile yarım bıraktığımız işi tamamlamak niyetindeyiz' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptan Ali Şahin yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmesinde; “Çok kaliteli isimlerden oluşan bir takım oluşturduk ve Silivrililerin desteği ile yarım bıraktığımız işi tamamlamak niyetindeyiz” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da hazırlıklar devam ediyor. Transferin tamamlanmasının ardından idmanlara kilitlenen kulüpte Genel Kaptan Ali Şahin çarpıcı açıklamalara imza attı. Şahin yaptığı açıklamasında; “Silivrispor her zaman hedefi olan bir kulüp olmuştur. Sezon başı koyulan hedeflere emin adımlarla ilerlemiş ve nihayetinde de hedefine ulaşmış geçmişi olan köklü kulüptür. Tarihinde büyük başarılar yazmış kulübümüz bu sezonda iyi transferlere imza atmıştır. Kadromuza dahil ettiğimiz tüm isimler ligin en iyi oyuncuları arasındadır. İnanıyoruz ki Silivrililerin desteği ile bu sezon yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme