Okan, Zafere ulaşmak için savaşmak zorundayız

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Emrah Okan yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu ve 'Savaşan bir takım oluşturuyoruz' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Emrah Okan yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu ve ”Savaşan bir takım oluşturuyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor işi sıkı tutuyor. Günde çift idmanla lige hazırlanan Silivrispor’da Futbol Şube Sorumlusu Emrah Okan bir değerlendirmede bulundu. Okan yaptığı açıklamasında; “Sıkıntılı süreçleri bir bir atlatıyoruz. Nuri Çolakoğlu başkanımız ve yönetim kurulundaki diğer büyüklerimle birlikte koordineli çalışmalar içindeyiz. Geçmiş dönem borçlarından kurtuluyor ve tamamen borçsuz kendi kendine yetebilen bir Silivrispor hayalimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bütçemizin kısıtlı olmasından ve artan oyuncu maliyetlerinden dolayı daha temkinli ve kontrollü yol almaktayız. Hedeflerimiz doğrultusunda yaptığımız oyuncu görüşlerinde tartışılan rakamlar dudak uçuklatıyor. Hal böyleyken bizimde kendimize göre önlemler almamız şart oldu. Genç ve tecrübeli ayakları harmanlayarak lige hazırlanıyoruz. Özellikle çok koşan, çok basan, top daha çok sahip olmak için mücadelesini veren oyunculardan kurduk takımımızı. Günde çift idmanla kampa kadar ilçemizde devam edeceğiz. Burada yaptığımız yüklemelerle ligde 90 dakika yorulmayan savaşan bir takım oluyoruz. Karakterleri yüksek oyuncu topluluğumuz ve işinin ehli hocalarımızla ilçemizi en iyi şekilde temsil etme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Menfaatsiz bir Silivrispor Sevgisinin aşılandığı bizler için bu lig çok heyecanlı ve keyifli geçeceğine inanıyorum” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme