• Haberler
  • 3. Lig
  • Okan, Rakibin kim olduğu önemli değil Biz Silivrispor'uz

Okan, Rakibin kim olduğu önemli değil Biz Silivrispor'uz

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Emrah Okan, takımının sezon hedefleri ve stratejileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Emrah Okan, takımının sezon hedefleri ve stratejileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Okan, rakip takımların kim olduğuna ve güçlerine odaklanmadıklarını belirterek, Silivrispor’un kendi performansını ön planda tutacağını vurguladı. “Rakip takımların kimler olduğu ve güçleri bizim için şu anda önemli değil,” diyen Emrah Okan, “Biz, Silivrispor olarak sadece kendi maçlarımıza ve performansımıza odaklanacağız. Maç maç değerlendirme yaparak sezona devam edeceğiz. Hedefimiz net bir şekilde belirlenmiş durumda ve bu hedefe ulaşmak için her şeyimizi ortaya koyacağız,” şeklinde konuştu.

EKSİKLERİMİZİ GİDERİYORUZ
Emrah Okan, taraftarların takım üzerindeki etkisinin büyük olduğunu ifade ederek, “Taraftarlarımızın, ‘bu takım kazanır’ düşüncesiyle hareket etmesini sağlamak bizim görevimiz. Takımımızın rahat bir şekilde maçlara çıkabilmesi ve taraftarımızla güçlü bir bağ kurması gerekiyor. Bu bağlamda, eksikliklerimizi gidermek ve teorideki stratejileri pratiğe dökmek öncelikli hedefimiz olacak” dedi.

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ
Okan, takımın mevcut eksikliklerine dikkat çekerek, “İlk olarak kendi takımımıza ve iç dinamiklerimize odaklanmalıyız. Silivrispor’un ne kadar güçlü ve hazırlıklı olması, başarıya ulaşmamız açısından çok önemli. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz ve içsel olarak sağlam bir yapı oluşturmalıyız,” şeklinde sözlerini sürdürdü.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme