Okan Bebek Ortaçeşmespor'da

Ortaçeşmespor'da Klasman Grubu öncesi futbolcu transferlerine devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'dan Okan Bebek ile anlaşmaya vardı. Yetenekli oyuncunun kariyerinde profesyonel lig deneyimi de bulunmakta.

Okan Bebek Ortaçeşmespor'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaçeşmespor’da Klasman Grubu öncesi futbolcu transferlerine devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'dan Okan Bebek ile anlaşmaya vardı. Yetenekli oyuncunun kariyerinde profesyonel lig deneyimi de bulunmakta.

Ortaçeşmespor Sportif Direktörü Salih Sargın, listelerindeki isimler ile görüşmelerin devam ettiğini söylerken, " Bu kapsamda görüşme yaptığımız futbolculardan Okan Bebek ile anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Her iki tarar için de hayırlı olsun. Yakaladığımız bu şansı en iyi şekilde değerlendirme niyetindeyiz. Başkanımız Mazlum Çoktin ve Yönetim Kurulu transferde ince eleyip sık dokumakta ve nokta transferlere imza atılmakta. Önümüzdeki günlerde yeni isimleri de kamuoyu ile paylaşacağız " diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme