Marmara Altın Smaç'lı kızlar yeni sezona hazır

Selimpaşa'nın ilk ve tek voleybol kulübü olan ve baş antrenörlüğünü Barış Çağlar Karaca'nın yaptığı Marmara Altın Smaç spor kulübü yeni sezon planlamasını hayata geçiriyor.

Selimpaşa’nın ilk ve tek voleybol kulübü olan ve baş antrenörlüğünü Barış Çağlar Karaca’nın yaptığı Marmara Altın Smaç spor kulübü yeni sezon planlamasını hayata geçiriyor.

Yıllardır Silivrili gençlerin spor yapma imkânlarını sağlayan bu doğrultuda kurulan kulüple liglerde mücadele eden Marmara Altın Smaç Kulübü yeni sezon için kolları sıvadı. Baş antrenörlüğünü Barış Çağlar Karaca’nın yaptığı kulüp 2024-2025 sezonunda İstanbul Gelişim Ligi Yıldızlar kategorisinde mücadele edecek. Sezon öncesi yapılan 6 hazırlık maçında 4 galibiyet 2 mağlubiyet yaşandılar. Hazırlık maçları Çatalca Belediyespor, Damla Yıldızlar, Silivri Kadıköy, Olimpia 2023 takımları ile oynandı. Oynanan hazırlık maçlarında takım içinde maç performansları ile Ece Hatun Demir, Melek Ünlü, Elifsu Kaygan, Latife Dicle göz dolduran isimler oldular. 2010-2011 doğumlu Silivrili kızların mücadele ettiği kulüp çalışmalarını Selimpaşa’da yapmakta. Hürhaber Spor Servisi olarak Selimpaşalı kızlarımıza başarılar dileriz.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme