• Haberler
  • 3. Lig
  • Malkoç, Rize deplasmanı öncesi takımına başarılar diledi

Malkoç, Rize deplasmanı öncesi takımına başarılar diledi

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Malkoç, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadelesinde kritik bir dönemeç olan Rize deplasmanı öncesi umutlu açıklamalarda bulunarak başarılar diledi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Malkoç, TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadelesinde kritik bir dönemeç olan Rize deplasmanı öncesi umutlu açıklamalarda bulunarak başarılar diledi.

Malkoç, takımın bu önemli maçtan puan veya puanlarla döneceğine olan inancını dile getirerek, oyunculara moral ve destek verdi. Silivrispor’un bu sezonki performansını ve mücadele gücünü değerlendiren Malkoç, “Takımımızın bu sezon gösterdiği azim ve mücadele, bizleri oldukça umutlandırıyor. Rize deplasmanının zorlu bir maç olacağını biliyoruz ancak oyuncularımızın formu ve motivasyonu, bu karşılaşmadan puan veya puanlarla döneceğimiz konusunda bize güven veriyor” şeklinde konuştu.

TAKIMA VE TEKNİK EKİBE GÜVENİYORUM
Volkan Malkoç, takımın bu önemli maçta iyi bir sonuç elde etmesi için hem oyunculara hem de teknik ekibe güven duyduğunu belirterek, “Başarıya ulaşmak için birlikte hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Takımımızın bu zorlu deplasmanda en iyi performansını sergileyeceğine inanıyoruz. Hem oyuncularımızın hem de teknik ekibimizin ortaya koyduğu emeğin karşılığını almasını temenni ediyorum” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme