Küçükçekmece Sinopspor 3 puanla tanıştı

TFF Nesine 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ankara Çankaya Spor maçını 2-0 galip gelerek, 3 puanla tanıştı.

TFF Nesine 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ankara Çankaya Spor maçını 2-0 galip gelerek, 3 puanla tanıştı.

TFF Nesine 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor maçını Mehmet Özdıraz ve Mehmet Küçükdurmuş'un attığı gollerle 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Arnavutköy Bolluca Stadı’nda oynanan maçı TFF yönetim kurulu üyesi 2.ve 3.ligler sorumlusu Murat Şahin, TFF Amatör işlerden sorumlusu Seymen Gençtürk, eski Milli Futbolcu ve Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, İASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Murat Gülap, Küçükçekmece Sinopspor eski başkanlarından İsmet Şahin, Hüseyin Demirkol, Çankaya Spor Kulübü Başkanı Murat Güneş, Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ve kalabalık taraftarlar izledi. 35. dakikada ev sahibi Küçükçekmece Sinopsporlu Mehmet Özdıraz ceza sahası dışından topla buluştu buluştuğu topla hızla rakip ceza sahası içine girdi kaleci Serkan Demirkol ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Serkan’ın solundan topu ağlara yollayarak sarı-lacivertlilerin-0 öne geçen golünü attı. İlk yarı bu skorla kapandı. 64. dakikada sol kanattan ortala ceza sahası içinde çok iyi takip eden Mehmet Küçükdurmuş'un kafa vuruşu topu ağlara gönderdi skor 2-0 Bu dakikadan sonra her iki takımın ataklarında başka gol olmayınca Küçükçekmece Sinopspor ilk galibiyetini aldı. Maçın bitişi düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan Küçükçekmece Sinopsporlu futbolcular kulüp Başkanı Rafet Orhan üçlü çektirerek sevincine ortak oldu. Küçükçekmece Sinopspor Ligin üçüncü haftası sonunda 2 beraberlik 1 galibiyetle puanın 5’e çıkardı. İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor ligin 4.Haftası deplasmanda Alanya 1221 Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Orhan, Galip geldiğimiz için mutluyuz
Ankara Çankayaspor galibiyeti sonrası karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, kendi saha ve seyircimiz önünde galip için geldiklerini ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmanın başlangıcının kolay olmadığı ancak golden sonra açıldıklarını belirten Orhan, “Başlangıç kolay değildi, pozisyonlara girdik ancak değerlendiremedik. Golü attıktan sonra kapılar açıldı. Biz maçımıza oyunumuza devam ettik, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maçtan maça bu motivasyonu gösterdikleri için. Oynadığımız futboldan çok mutluyuz, günden günde daha iyi yapıyoruz çok mutluyuz gerçekten” diye konuştu.
Haber: Yılmaz Aktepe
 

Bakmadan Geçme