Kızılkaya, Bizi biz yapan değerlerle zirvedeyiz

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Kızılkaya yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmesinde 'Bizi biz yapan değerlerle zirvedeyiz ve orada kalmaya devam edeceğiz' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Kızılkaya yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmesinde; “Bizi biz yapan değerlerle zirvedeyiz ve orada kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz sezon BAL’da şampiyon olarak ismini TFF 3. Lige yazdıran Silivrispor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı değerlendirmesinde; “Geçtiğimiz sezon ilçenin de büyük desteğiyle zirveyi yakaladık. Bu sezon daha da yukarıları için kolları sıvadık ve güçlü bir yönetim oluşturduk. İyi yoldayız, iyi transferler yaptık ve her geçen gün de yapmaya devam ediyoruz. Eksik gördüğümüz noktalara nokta transferler olacaktır ve yetersiz gördüğümüz oyuncularla da yolumuza devam etmeyeceğiz. Kampımızın son gününe kadar kadro bütünlüğü oluşturmaya çalışacağız.

GÜÇLÜ GRUPTAYIZ
Üstümüzdeki baskının ve sorumluluğun farkındayız. Geçen sezon nasıl ki tribünleri doldurduysak bu sezonda da dolu tribünlere oynayacağız. Güçlü bir gruptayız. Bizi biz yapan değerlerle zirvedeyiz ve orada kalma niyetindeyiz. Halkamızın desteğiyle sezon sonu yine yeni bir şampiyonluğa ulaşmak kaçınılmaz olacaktır” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme