• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, Her takımı yenecek güçteyiz çünkü biz Silivrispor'uz

Kasarcı, Her takımı yenecek güçteyiz çünkü biz Silivrispor'uz

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Etimesgut maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, 'Ankara'da iyi mücadele, güzel skor ve inanmış bir takım vardı' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Etimesgut maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, “Ankara’da iyi mücadele, güzel skor ve inanmış bir takım vardı” dedi.

TFF 3. lig 2. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu çıktığı Ankara deplasmanında karşılaştığı Etimesgut Belediyespor’u 2-0 yendi. Maçın ardından Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı değerlendirmesinde; “Kazanmaya çok odaklanmıştık. Çok çalışmıştık, takım maça çok istekle coşkulu başladı. Maçın ilk yarısında heyecandan kaynaklı hatalar oldu. Üzerimizde heyecanı attığımızda daha iyi oynamaya başladık. 3-4 net pozisyon yakaladık, atabilseydik oyun farklı bir yere giderdi. Futbol bu, içinde her şey var çok kazanmayı çok istiyorduk, kazandık ve zirveye yerleştik. Teknik heyet ve oyuncularımız kazanmayı çok istedi. 

Mücadeleden memnunum ama hala istediğimiz performansta değiliz eksiklerimiz var. Bir an önce neyi yanlış, neyi doğru yaptık halledip önümüzdeki maça hazırlanmak istiyoruz. Takımımız gerçekten çok iyi mücadele etti. Özellikle böyle güçlü bir takımdan puan olmak bizi iyi motive ediyor. Şimdi kendi sahamızdaki Balıkesir maçına odaklanıyoruz. Bu maçtan da puanlar aldıktan sonra işimiz çok daha zor olacak çünkü tüm takımlar bizimle uğraşacak. Biz her türlü ortamda her takımı yenecek güçteyiz çünkü biz Silivrispor’uz” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme