Kasarcı'dan takımına mükemmel kahvaltı

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynanacak zorlu Kütahya maçı öncesinde tüm kadroyu kendi mekanı Çakallı Menemenci'sinde kahvaltıda ağırladı.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynanacak zorlu Kütahya maçı öncesinde tüm kadroyu kendi mekanı Çakallı Menemenci’sinde kahvaltıda ağırladı.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Silivrispor için yerel işletmelerin desteği artarak devam ediyor. İşletmeciliğini Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı’nın yaptığı Çakallı Menemenci’si zorlu maç öncesinde takıma moral kahvaltısı verdi. Kasancı’nın verdiği kahvaltıya Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ege Sakallıoğlu, Ahmet Yalçın ve Hakan Arcan, Turgay Sezginer ile birlikte teknik patron Özgür Ergün ve yardımcıları katılım sağladı.

MORALİMİZ YÜKSEK
Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı açıklamasında; “Hafta sonu zorlu bir maçımıza çıkıyoruz. Kütahya takımı bizim grubun en iyi takımlarından ve bizim de mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtır. Rakibimizin gücünü ve bizim gücümüzün bilincindeyiz. Teknik ekibimiz bu maçın önemini oyuncularımıza anlattı. Taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanıp zirve yolunda önemli bir engeli daha aşmış olmayı temenni etmekteyiz. Bugün burada kahvaltıda bir araya geldik, takımın moral motivasyonu oldukça yüksek durumda ve inancımız da tamdır. Hak ettiğimiz galibiyeti alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme