Kanbay, Elimizden gelen her şeyi yapacağız

Selimpaşa Mahalle Muhtarı Murat Kanbay hem Selimpaşa'ya hem de Selimpaşaspor'a elinden geldiği kadar hizmet vermek için bu yola çıktıklarını söyledi.

Selimpaşa Mahalle Muhtarı Murat Kanbay hem Selimpaşa’ya hem de Selimpaşaspor’a elinden geldiği kadar hizmet vermek için bu yola çıktıklarını söyledi.

Kanbay “Benim annem Selimpaşa’ya 40 yıl ebelik hizmeti ettiğinden dolayı hizmetkar bir aileden gelmekteyim. Yaşım itibariyle emekli olduktan sonra Selimpaşa’ya nasıl bir hizmetim olur diye düşündüm. Kİ ben zaten sporun içinden geldiğim için mahallemize katkımız olsun diye muhtarlığa soyunalım, Allah kısmet ederse mahallemize hizmet ederiz dedik. Bu şekilde ailenin onayını alarak muhtarlık yoluna çıktık. Allah nasip etti 53 yaşından sonra muhtarlığımızı. Bu dakikadan sonra hem Selimpaşaspor’umuza, hem Selimpaşa Mahallemiz elimizden geldiği kadar hizmet vermek için bu yola çıktık” dedi.

“SAHAYI YENİDEN GERİ ALMAK İSTİYORUZ”
Muhtarlık olarak en büyük amaçlarından birinin de daha önce yapılan protokolle Kadir Has Üniversitesi’ne verilen futbol sahalarını yeniden Selimpaşaspor’a kazandırmak olduğunu ifade eden Kanbay “Yeni bir muhtarız. Mahallemize de yeni yeni ısındık. İhtiyaçlarımızı seçim öncesinde talep ettik ve gördük. Selimpaşa’da nereye ihtiyaç olduğunu gördük. Selimpaşa’daki genç kardeşlerimizi futbola kazandırmak için futbol sahamızı yeniden geri almak istiyoruz. Bu konuda da Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu ile de istişare ettik. Aşağıdaki sahamızı geri istedik. Orada Selimpaşa’nın altyapısından çok topçu yetişti. Oranın tarihi bir geçmişi var bizim için. Selimpaşa gençlerine ve Selimpaşaspor’a kazandırırsak benim için en büyük mutluluk o olur. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz. Belediyenin verdiği imkanlar doğrultusunda da projelerimizi hayata geçirmek, mevcut projelerimizi de devam ettirmek istiyoruz. Selimpaşa’yı layık olduğu yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız”  diye konuştu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme