• Haberler
  • SAL
  • Kağıthane, Çavuşbaşı'nı eli boş gönderdi 4-2

Kağıthane, Çavuşbaşı'nı eli boş gönderdi 4-2

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grubunda 2024-25 Sezonunda ilk hafta maçlarının adreslerinden birisi de Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadı idi.

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grubunda 2024-25 Sezonunda ilk hafta maçlarının adreslerinden birisi de Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadı idi.

Kağıthanespor Beykoz İlçesi temsilcisi Çavuşbaşıspr'u konuk ederken maçı 4-2 kazanıp sezona galibiyet ve 3 puanla başlayan taraf oldu. Dk.13 Kağıthanespor bir kez daha organize atakla çıkış yaptı Furkan'ın çektiği şutu Kaleci Hüseyin uzanıp köşeden çıkarsa da direk dibinde pozisyon alan Ercan Söyüncü boş kaleye yaptığı dokunuşla takımını  1-0 öne geçirdi.
Dk.39 Sol kanattan Samet ile kullanılan korner atışından gelen topa iyi yükselen Tolga Aydın farkı ikiye çıkardı. 2-0 Dk.53 Kağıthanespor atağında Ercan'ın soldan yaptığı ortada altı pas üzerinde Furkan Kalafatçı'nın yaptığı dokunuşla ev sahibi takım maçta 3-0 öne geçti. Dk.58 Çavuşbaşıspor sol taraftan bir serbest atış kazandı, Şerif'in kullandığı atışta ceza alanında iyi bir yükseliş yapan Dinçer Dinç yaptığı kafa vuruşu ile durumu 3-1'e getirdi. Dk.72 Bu kez sol kanattan bir serbest atış kazanan konuk takımda Murat Berk Dinçer'in kullandığı atışta ceza alanında Kaptan Yunus Emre Şenoğlu etkili bir kafa vuruşu ile farkı teke indirdi. 3-2 Dk.82 Kağıthanespor Kalecisi Hüseyin Tunay hızlı bir degaj atışıyla soldan hücuma çıkan Samet Gökkaya'yı topla buluşturdu, o da topu sürdü ve ardından kendisini karşılamaya çıkan Kaleci Ege'nin yanından topu ağlara gönderdi. 4-2
TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
 

Bakmadan Geçme