K.Çekmece başladı Ufuk bitirdi 2-2

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde K.Çekmecespor'u konuk etti.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta K.Çekmece Ufuk kendi sahasında ve seyircisi önünde K.Çekmecespor’u konuk etti.

K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar tam bir taktik savaşına sahne olurken nefesleri kesen 90 dakika 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Konuk Küçükçekmecespor 79. Dakikada Kaan Akyıldız’ın ikinci sarıdan oyundan atılmasıyla birlikte uzatmalar dahil kalan süreyi 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maça iki takım da birbirini tartarak başladı. Hem K.Çekmece Ufuk hem de Küçükçekmecespor ilk dakikalarda alan savunması yaparak savunma anlayışını ön planda tuttu. İlk 20 dakikalık bölümün ardından Küçükçekmecespor rakip sahaya yerleşerek oyunu üçüncü bölgeye yıktı. Ev sahibi ekip bu bölümde sahasında bekleyerek takım halinde topun arkasına geçerken üçüncü bölgede iyi çoğalan misafir takım da 29. Dakikada Fatih Bektaş’ın uzaklardan bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarı sonuna kadar konuk ekip rakibini kalesinde uzak tutarak oynadı. Yeşil beyazlılar soyunma odasına da 1-0 önde gitti. Maçın ikinci yarısıyla birlikte bambaşka bir K.Çekmece Ufuk izlemeye başladı. Turuncu yeşilliler ikinci yarının düdüğü ile birlikte rakip sahaya yerleşti. K.Çekmecespor da 1-0 önde olmanın verdiği avantajla oyunu kendi sahasında kabul etti. Bu bölümde oyunu rakip sahaya yıkan ev sahibi ekip özellikle duran toplarda etkili oldu. 74. Dakikada sahneye çıkan Uğur Oralı bir yan top organizasyonu ile topu filelere göndererek skoru 1-1’e getiren isim oldu. Bu golden sonra yine etkili bir ev sahibi ekip izledik. Tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen turuncu yeşilliler konuk ekipte 79. Dakikada Kaan Akyıldız’ın ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyundan ihraç olmasının ardından da sayısal olarak da üstün duruma geçti. Bu durumdan yararlanmak isteyen ev sahibi ekip oyunu biraz daha ileride kabul edince savunmasında da rakibine istediği geniş alanları bırakmaya başladı. Bundan faydalanan Küçükçekmece sağ kanattan gelişen atakta ilk golün sahibi Fatih Bektaş ile bir gol daha bularak 90+2. Dakikada yeniden öne geçti 1-2. Santra ile birlikte bütün riskleri alarak yarı sahaya yerleşen K.Çekmece Ufuk yine bir yan top organizasyonunda bu kez Fikrethnan İstemi’nin golüyle yeniden beraberliği sağladı 2-2. Golün ardından hakem santra yaptırmadan maçın son düdüğünü çalarak skoru ilan etti 2-2. Bu sonuçla K.Çekmece’nin iki temsilcisi ilk hafta sonunda puanları paylaşmak zorunda kaldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme