İstanbul Saha Komiserleri  sezonu açtı

İstanbul Saha Komiserleri Derneğinin tertip etmiş olduğu 2023-2024 sezonun açılışı amatör spor taban birlikleri temsilcileri ile futbol saha komiserleri kahvaltıda bir araya geldi.

İstanbul Saha Komiserleri Derneğinin tertip etmiş olduğu 2023-2024 sezonun açılışı amatör spor taban birlikleri temsilcileri ile futbol saha komiserleri kahvaltıda bir araya geldi.

Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi yapılan sezon açılışına, İstanbul İl temsilcisi ve İASKF Genel sekreteri M. Ali Tanrıyaşükür, TFF İl Merkez Hakem kurulu Başkan Vekili Mehmet Top, FİFA Kokartlı eski hakemlerinden Binali Kartal, Küçükçekmece Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı ve İASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece Belediye Başkan danışmanı Abdullah Kaya ve eski ve yeni saha komiserleri katıldı. İstanbul Futbol Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mazhar Uzun, “Yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek içi bugün burada hem sezon açılışını, hem de yeni sezondaki Akreditasyonlarını dağıtalım istedik, ’’ Öncelikle böylesi güzel bir etkinlikte katkısı olan Küçükçekmece Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı ve İASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel başkanımıza sizlerin adına teşekkür ederim” dedi.

Başkanı Mazhar Uzun, birlik ve dayanışmanın sorunların çözümünde en önemli faktör olduğunun altını çizerek, “Her zaman biz bir aileyiz diyoruz. Bu gerçekten önemli bir birliktelik. Gerek taban birlikleri arasındaki kaynaşma gerekse de üyeler arasındaki ilişkiler bakımından bu tür toplantıların birlik ve dayanışmayı artırdığını söylemek istiyorum. Bizlere destek olarak yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum” yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.

İstanbul İl temsilcisi ve İASKF Genel sekreteri M. Ali Tanrıyaşükür, ise Saha Komiserlerinin amatör futbolun yükünü çeken futbol emekçileri olduğuna vurgu yaparak, “ Birlik ve beraberliğimizi sağlayan bu tür organizasyonlar çok önemli. Saha Komiserlerimiz gerçekten amatör futbolun yükünü çeken futbolun emekçileridir. Her alanda her zaman yapmış oldukları çalışmalarla da saha içerisinde yaşanan olumsuzlukları kaynağında çözmeye çalışan saha komiserlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler de İASKF olarak elimizden geldiğince saha komiserlerinin imkanlarını iyileştirmek için çabalıyoruz. Dilimiz döndüğünce de bunu savunmaya, söylemeye devam edeceğiz” dedi.

2023-2024 Sezonunda görev alacak saha komiserlerine yeni akreditasyonlarını ve yıllarca saha komiserliğine hizmet etmiş ve emekli olan Saha komiserlerine günün anısına hediyeler takdim edildi.
HABER / Yılmaz AKTEPE


 

Bakmadan Geçme