• Haberler
  • 3. Lig
  • Gülan, Her geçen gün üstüne koya koya gidiyoruz

Gülan, Her geçen gün üstüne koya koya gidiyoruz

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor yeni sezon öncesi ilk kamp döneminin son hazırlık maçında karşılaştığı ve 2-0 yenildiği Sinopspor maçının ardından Kulüp Basın Sözcüsü Atakan Gülan 'Keyifli ve temposu yüksek bir mücadeleydi, kazanmaktan ziyade sahaya yansıtılan takımdaşlığı beğendim' dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor yeni sezon öncesi ilk kamp döneminin son hazırlık maçında karşılaştığı ve 2-0 yenildiği Sinopspor maçının ardından Kulüp Basın Sözcüsü Atakan Gülan; “Keyifli ve temposu yüksek bir mücadeleydi, kazanmaktan ziyade sahaya yansıtılan takımdaşlığı beğendim” dedi.

Lig öncesi hazırlık maçları ile yoğun bir tempo içinde olan Silivrispor 2-0 kaybettiği Küçükçekmece Sinopspor maçı ardından Kulüp Basın Sözcüsü Atakan Gülan net ifadelere yer verdi. Gülan açıklamasında; “Sinop maçı bir ölçü değildir. Yaklaşık üç haftalık ağır bir idman dönemi ve son hazırlık maçının ardından verilecek üç günlük izin artan yorgunluk ve aşırı sıcaklıklar etken oldu. Futbol her ne kadar sonuca endeksli bir oyun olsa da sahnelenen oyun ve saha içi mücadele kıstaslardır. Sinop maçımız keyifli ve temposu yüksek bir mücadeleydi, kazanmaktan ziyade sahaya yansıtılan takımdaşlığı beğendim. Her geçen gün üstüne koya koya gidiyoruz. Şimdi 12 günlük bir kamp dönemimiz var burada yine güç depolayacağız ve lige hazır hale geleceğiz” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme