Ergün, Hedefimiz Play-Offlar

Silivrispor teknik patronu Özgür Ergün yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmesinde, 'Takım olarak önceliğimiz iyi futbol izletmek ve Pla-Off potasını zorlamak' dedi.

Silivrispor teknik patronu Özgür Ergün yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmesinde, “Takım olarak önceliğimiz iyi futbol izletmek ve Pla-Off potasını zorlamak” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da teknik patron Özgür Ergün oldukça net açıklamalara imza attı. Ergün açıklamasında; “Yeni sezon için 19 temmuz da sahaya iniyoruz. Müjdat Gürsu’da ilk idmanlarımıza başlayacağız ardından yine burada çift idmanlara döneceğiz. 18 Ağustos’a kadar ilçemizde olacağız, bu tarihten sonra Bolu Termal Otel’de kampımıza başlayacağız. 12 günlük kampımızın ardından zaten maç haftasına girmiş olacağız. İlçemizdeyse maç hazırlıklarımıza başlayacağız. 

YUKARILARI HEDEFLEYEN TAKIM OLACAĞIZ
Biz yarışmacı bir takım olacağız, yukarıyı hedefleyen ve hedefimiz Play-Offlar olacak. Bu hedefe de iyi futbol oynayarak taraftarlarımıza izletmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum çok çalışarak hak ettiğimiz yere varacağız. Hep birlikte bir bütün olarak taraftarlarımız, yöneticilerimiz, sporcular, hocalar herkes tam bir bütünlük halinde Silivrispor’u gerektirdiği yere taşıyacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme