Çolakoğlu SİLİVRİSPOR iyiyse Bizde iyiyiz

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynanan ve 2-0 kazandıkları 1922 Konyaspor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde 'Takımımız iyiyse, puan alıyorsa, ödemeleri de yapabiliyorsak bizde iyiyiz çok şükür' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynanan ve 2-0 kazandıkları 1922 Konyaspor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde; “Takımımız iyiyse, puan alıyorsa, ödemeleri de yapabiliyorsak bizde iyiyiz çok şükür” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor’da Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı değerlendirmesinde, “Lig başından beri oynadığımız 7 müsabakadan 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. Bunlarla birlikte rakip kaleye 12 gol atarak kalemizde 9 gol gördük. +3 averajımızla grubumuzda 13 puanla 7. sıradayız. İyi yolda olduğumuza inanıyorum ligin bitmesine daha çok var. Maç maç ilerleyip durumumuzu buna göre değerlendirmek zorundayız. Teknik ekibimizle koordineli çalışma halindeyiz. İç sahada dolu tribünlere oynamak güzel oluyor. Bu hafta da kendi sahamızda Bayburt takımını ağırlayacağız. Buradan alacağımız sonuçlarla ligdeki yerimizi sağlamlaştırma niyetindeyiz. 

Takım iyiyse, puan alıyorsak, tribünleri doldurabiliyorsak ödemelerimizi de yapabiliyorsak bizde iyiyiz diyebilirim. Kulüplerimizin durumu ortada, maddi sıkıntı içinde mücadele ediyor borçları her geçen gün artıyor. Sıkıntıları en aza indirmek için yönetim kurulumuzla var gücümüzle mücadele ediyoruz. Büyük bir aileyiz her türlü engeli aşacak güçteyiz fakat bazen üzülebiliyoruz. Yolumuz açık iyi takımız, iyi ekibiz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme