Çolakoğlu, Çok önemli bir galibiyetti

Hafta sonu oynanan maçta güçlü rakibi Belediye Kütahya karşısında 2-1 galip ayrılan Silivrispor'da Başkan Nuri Çolakoğlu, '3 puan ile birlikte tribünlerin dolu olması beni daha çok sevindirdi' dedi.

Hafta sonu oynanan maçta güçlü rakibi Belediye Kütahya karşısında 2-1 galip ayrılan Silivrispor’da Başkan Nuri Çolakoğlu, “3 puan ile birlikte tribünlerin dolu olması beni daha çok sevindirdi” dedi.

Kendi saha ve seyircisi önünde güzel bir oyunla 3 puanı hanesine yazdıran Silivrispor’da Başkan Nuri Çolakoğlu net konuştu. Çolakoğlu açıklamasında; “Hafta içinde karşılaşma için iyi çalıştı çocuklar. Teknik heyetimiz maçın öneminin farkında ve buna göre oyun planını kurguladılar. Oyun disiplinine bağlı kalarak 90 dakikayı gerektiği gibi oynadık. Üst düzey mücadele gösterip, yürekten oynayan tüm oyuncularımızı kutlarım. Önemli bir galibiyet aldık. 3 puan aldığımız için mutluyuz.

Maç cumartesiydi ve sevenlerimizin bu maça ilgi göstermesini çok istiyorduk. Takımımız tribünler doluyken daha bir motive oluyor. 90 dakika susmayan takımını gönülden destekleyen dolu tribünler karşısında duygulanmamak elde değil. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte yaşanan sevinç paha biçilemez bir mutluluktu. Huzur ve güven ortamında mücadelemizi samimiyetle veriyoruz. Bize inanan, bize güvenen herkese teşekkürler yolumuz uzun ve zorlu ancak bu zorluklardan el birliği ile kalkabiliriz. Ve her zaman dediğimiz gibi Yaşasın Menfaatsiz Silivrispor Sevgimiz” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme