• Haberler
  • 3. Lig
  • Çolakoğlu, Ağrı maçı bitti Akhisar'ı düşünüyoruz

Çolakoğlu, Ağrı maçı bitti Akhisar'ı düşünüyoruz

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynanan ve 4-0 galip geldikleri Ağrıspor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, 'Ağrı maçı bitti şimdi Akhisar maçımız var onu düşünüyoruz' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynanan ve 4-0 galip geldikleri Ağrıspor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Ağrı maçı bitti şimdi Akhisar maçımız var onu düşünüyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor’da Başkan Nuri Çolakoğlu yaptığı açıklamasında; “Ağrı maçımız bizim için önemliydi. Galip gelmemiz gereken bir maçtı ve oyuncularım da bunun bilincinde sahaya çıktılar. Kazanmak 3 puanı almak güzel şimdi bu maç bitti ve sıradakine odaklanmamız lazım. Akhisar maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. 

YAĞMURA RAĞMEN TRİBÜNLERİMİZ DOLDU
Hava tahminleri günler öncesinden uyarı veriyordu ve maç saatine denk gelen kuvvetli bir yağışı müjdeliyordu. Çiftçiler ve barajlarımız için bu duruma sevinsek de zorlu bir lig maçımızın olduğu günde şiddetle yağış bizi düşündürüyordu açıkçası. Maç saati geldi yağmur başladı ama bize inanan ve bizim yanımızda olmak isteyen Silivrililer de maça akın akın gelmeye başladı. Tribünler doldu ve takımımız da adeta coştu gol olup yağdı rakip kaleye. Bizim asıl kazanımımız budur halkımızı tribünlere çekebilmek.

FUTBOL TARAFTARIYLA GÜZELDİR
Yağmurla bir havada tribünleri doldurabilen bir takım kurmak ve kurulan takımada halkın inanması zor bir çalışmadır. Bu bunu başardığımıza inanıyorum. Tribündeki kadın ve çocuklarımızın yoğunluğu ince tiz sesleriyle takımlarını desteklemeleri, saha içindeki oyuncuları isimleriyle tanıyor olmaları bizim de inancımızı arttırıyor. Futbol taraftarıyla güzeldir. Dolu tribünlere oynayan oyuncular çok daha iyi motive olurlar. Futbolun sadece futbol olmadığını yoğun yağış altında hep birlikte ıslandığımız taraftarlarımız bize göstermiştir” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme