Çatalca'nın intiharı 1-2

TFF 3. Lig 1. Grupta son 3 maçını kaybeden İDAŞ Çatalcaspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde Belediye Derincespor'a da son dakikalara 1-0 önde olduğu maçta 2-1 yenilerek kötü gidişe bu hafta da dur diyemedi.

Çatalca'nın intiharı 1-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 1. Grupta son 3 maçını kaybeden İDAŞ Çatalcaspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde Belediye Derincespor’a da son dakikalara 1-0 önde olduğu maçta 2-1 yenilerek kötü gidişe bu hafta da dur diyemedi.

İzzettin Stadı’nda oynanan maçta uzun süre 10 kişi oynayan temsilcimiz her futbolcunun adeta iki kişilik mücadele ortaya koyduğu, galibiyete çok yaklaştığı maçta teknik direktör Kadir Akbulut’un oyuncu değişiklikleriyle 3 puanı adeta kendi elleriyle rakibine hediye etti. Maça rüzgarı arkasına alarak başlayan İDAŞ Çatalcaspor güçlü rakibine devre boyunca nefes aldırmadı adeta. Rakibini kalesine yaklaştırmayan, takım halinde topun arkasına geçen sarı kırmızılılar ilk yarı boyunca doğru bir oyun ortaya koydu. 42. dakikada da kazandığı penaltı atışını Yunus Emre Karaman’la gole çeviren ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya şanssızlıkla başlayan İDAŞ Çatalcaspor 47. dakikada ikinci sarı kartını gören Mehmet Hazırcı’nın oyundan ihraç edilmesiyle kalan süreyi 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Buna rağmen bütün hatlarıyla iyi savunmaya yapan, rakibini ceza sahası içine sokmayan sarı kırmızılılar oyunu son dakikalara kadar da iyi götürdü bir kişi eksik olmasına rağmen. Ancak o ana kadar sahanın en iyisi olan, takımın tek golünü penaltıdan atan Yunus Emre Karaman’ın 83. dakikada oyundan alınmasıyla zaten 10 kişi oynayan İDAŞ Çatalcaspor’un direnci iyice düştü. Akbulut’un bu değişikliğinin ardından konuk ekip Belediye Derince cezayı hemen kesti. Konuk ekip 86. dakikada Eren Bayraktar’la skoru eşitledi: 1-1. Golün ardından şoktan çıkamayan İDAŞ Çatalcaspor 87. dakikada Furkan Gedik’in golüne de engel olamayınca skor bir anda konuk ekibin lehine 2-1 oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca İDAŞ Çatalcaspor mükemmel bir 83. dakika oynadığı maçı kendi elleriyle adeta rakibine hediye ederek üst üste dördüncü yenilgisini alarak düşüşüne engel olamadı.  İDAŞ Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut’un lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nu yendikleri maçtan sonra Yunus Emre Karaman, Murat Yılmaz ve İsmet Yazgan orta sahasını bozarak Yunus Emre Karaman’ı üst üste dört maçta sağ bekte görev vermesiyle orta sahanın direncini yarı yarıya düşürürken takım savunmasız da büyük darbe yedi. Murat Yılmaz ve İsmet Yazgan Emre Karaman’ın sağ bekte oynadığı maçlarda orta sahada yeterli desteği alamayınca grubun en iyi orta saha üçlüsünün dağılmasıyla arka arkaya dört yenilgi birden gelmiş oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme