Burhaniye Belediyespor mucizesi 3-2

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Tur maçında Denizlispor'a konuk olan Balıkösir Temsilcisi Burhaniye Belediyespor, güçlü rakibini 3-2 mağlup ederek kupada bir üst tura geçmenin sevincini yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Tur maçında Denizlispor’a konuk olan Balıkösir Temsilcisi Burhaniye Belediyespor, güçlü rakibini 3-2 mağlup ederek kupada bir üst tura geçmenin sevincini yaşadı.

Bölgesel Amatör Ligi takımı Burhaniye Belediyespor, Kupanın ilk turunda BAL, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yunus Emre Belediyespor’u 2-1, TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor’u 1-0 ve son olarak ta TFF 2. Lig takımlarından Denizlispor’u 3-2 mağlup ederek adını 3. tura yazdırmayı başardı. Büyük bir mucizeye imza atan Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan’ın öğrencileri, hem kupada hem de ligde rakiplerin şimdiden korkulu rüyası haline geldi.

MAÇ DENİZLİ ATATÜRK STADINDA OYNANDI
Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor ile deplasmanda karşılaşan Burhaniye Belediyespor, temposu oldukça yüksek olan maçta Denizlispor’u 3-2 mağlup ederek adını 3. Tura yazdırdı. Deplasmanda güçlü rakibi karşısında 19. dakikada Kadir Kaya’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçen Burhaniye Belediyespor, Mehmet Eren’in 44. dakikada attığı gole mani olamadı 1-1. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Denizlispor, 57. dakikada Emre Yıldırım’ın golü ile 2-1 öne geçti. Maçta durmayan ve beraberlik için yüklenen Burhaniye Belediyespor, 87. dakikada Kadar Kaya’nın golü ile 2-2’lik eşitliği yakaladı.

BURHANİYE BİTTİ DEMEDEN BİTMEDİ
Herkes maçın bu şekilde biteceğini ve uzatmalara gideceğini beklerken 89. dakikada Burhaniye Belediyespor’lu Mustafa Kaya’nın golü bir anda skoru 3-2’ye getirdi. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Burhaniye Belediyespor, güçlü rakibi Denizlispor’u kupada saf dışı bırakarak adını 3. Tura yazdırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Bakmadan Geçme