Beycilerspor gençleriyle yola devam

Silivri'nin en çok lisanslı genç oyuncuya sahip kulübü olan Beycilerspor yeni sezonda da gençleriyle yol almaya kararlı.

Silivri’nin en çok lisanslı genç oyuncuya sahip kulübü olan Beycilerspor yeni sezonda da gençleriyle yol almaya kararlı.

Kulüp Başkanlığını Levent Koç’un yaptığı Beycilerspor yeni sezon için kolları sıvadı. Yeni sezonda da gençleriyle yol almayı planlayan Beyciler’de Başkan Levent Koç açıklamasında; “Silivri’nin en fazla genç lisansına sahip kulübüyüz ve en çok kategoride lige giren Silivrispor’un ardından tek kulübüz. Bu istikrarlı kulübümüzün geleceği garanti altındadır. Özellikle A takım seviyesindeki oyuncularımız birçok kulübün kıskacında ve yakın takibinde. Bizler Beycilerspor olarak ilçemizin sportif gelişimi için katma değer olmaya devam ediyoruz. Bugün birçok kulübün A takımlarında bizim oyuncularımız ter dökmekteler ve bu oyuncularımız az da olsa para kazanmaktalar. Gençlerimize yol gösterdiğiniz de sizleri asla mahcup etmezler. Biz yolumuza devam ediyoruz” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme