• Haberler
  • SAL
  • Balatspor'dan geleceğe yönelik transfer

Balatspor'dan geleceğe yönelik transfer

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Balat, futbola kendilerinde başlayan ve sonrasında F. Karagümrük, Beyoğlu Yeniçarşı ile Vefa gibi kulüplerde forma giyen 18 yaşındaki kaleci Mustafa Can Karagöz'ü transfer ettiğini açıkladı.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Balat, futbola kendilerinde başlayan ve sonrasında F. Karagümrük, Beyoğlu Yeniçarşı ile Vefa gibi kulüplerde forma giyen 18 yaşındaki kaleci Mustafa Can Karagöz’ü transfer ettiğini açıkladı.

Dış transferde Gazi Mahallesi’nden Umut Yaman, Muhammet Balcı, Talha Berke Beyaz, Serhat Kurtkaya, İstanbul 25 Çatspor’dan Abdülbaki Sarıtaş, GOP Barbaros’dan Çağrı Sancar, Molla Aşkı’ndan Özgür Rasim Koç, Beşyüzevler’den Ferhat Yılmaz ve Yunus Emre Kartal’ı transfer eden, iç transferde ise Aykut Gökdemir, Mağrup Karakuş, Cüneyt Şahin, Aziz Söylemez, Umut Bacak, Berke Elihoz, Berkaya Kaya ve Taner Çavuş ile yeniden anlaşan Fatih temsilcisi kaleci Mustafa Can Karagöz transferi ile kadrosunu büyük ölçüde hazırladı. Geçtiğimiz sezon Vefa'nın Bölgesel Amatör Ligde kadrosunda yer alan, bu sezon ise mavi-yeşilli Balat'ın kadrosuna katılan ve geleceği oldukça parlak görünen 18 yaşındaki file bekçisi için kaleci Antrenörleri, Mustafa Can’ın kaledeki yeteneklerini fark ettiklerini ve performansını, azimli çalışmasını sürdürürse 1-2 sene sonra Bölgesel Amatör Ligde oynayabilecek seviyeye geleceğini ifade ediyorlar.

Ali Kemal Demir
 

Bakmadan Geçme