Silivrispor ikinci yarı kendine geldi 3-1

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silivrispor evinde oynadığı Tire 2021 müsabakasında farka gitti ve maçı 3-1 kazandı müsabakada Silivrispor adına golleri ise Batuhan Kurt (2) ve Emre Eser kaydetti.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silivrispor evinde oynadığı Tire 2021 müsabakasında farka gitti ve maçı 3-1 kazandı müsabakada Silivrispor adına golleri ise Batuhan Kurt (2) ve Emre Eser kaydetti.

Geçtiğimiz hafta ligin ilk haftasında Rize deplasmanında Çayelispor ile 0-0 berabere kalan Silivrispor kendi saha ve seyircisi önünde adeta fırtına gibi esti. Zorlu maçı 3-1 kazanan Silivrispor'da genç kaleci Kaan Atakan ise maçın kırılma anında kurtardığı penaltı ile maçın yıldızı olan isimlerden oldu. Maça her iki takım da kontrollü başladı. Özellikle ilk çeyrekte her takım orta sahası top kapma savaşı içine girdi. İlk yarının ikinci çeyreğinde oyuna ağırlığını koyan taraf Tire takımı oldu. Müsabakanın 17.dakikasında Silivrispor sol kanadından yapılan ortayı çok iyi takip ederek yükselen İlhan Aslanoğlu kafa vuruşu ile durumu Tire lehine 0-1 yaptı. Bu golle birlikte birkaç dakika bocalayan Silivrispor son çeyrekte oyuna ortak oldu. Müsabakanın 35.dakikasında sağ kanattan Halil Uysal'ın yaptığı ortaya arka direkte yükselen Batuhan Kurt durumu 1-1 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI PENALTI KURTARIŞI İLE MAÇ DÖNDÜ
İkinci yarı kontrollü oyun anlayışı ile başladı. Tire takımı biraz daha atak göründüğü dakikalarda Silivrispor defansı hücum hattına geçip vermedi. Müsabakanın 58.dakikasınhda Silivri ceza alanı içinde yaşanan karambolde maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Teri takımı adına penaltı atışı için topun başına golün de sahibi İlhan Aslanoığlu geçti. Aslanoğlu sağ köşeye yolladığı topa mükemmel zamanlama ile uzanan Silivrispor kalecisi Kaan Atakan topu köşede yakaladı ve golü önledi. Bu kurtarış ile birlikte iyice yorulmaya başlayan Tire 2021 takımı hücumlardan geriye dönmekte zorlandığı görüldü.

SON DAKİKALARDA SİLİVRİSPOR FIRTINASI ESTİ
Hücum hattının ve forvet hattının iyice yorulması ile birlikte diri olan Silivrispor oyunun tüm hakimiyetini eline aldı. Müsabakanın 86.dakikasında Emre Eser yaklaşık 20 metreden yaptığı sert vuruşla durumu 2-1 yaptı. İyice oyundan düşen Tire takımı Silivrispor saldırılarına karşı koyamamaya başladı. Müsabakanın 90+4 dakikasında ilk golünde sahibi Batuhan Kurt tekrar sahneye çıktı ve maçın skorunu tayin eden golünü attı 3-1. Müsabaka bu skorla tamamlandı.

MAÇ ÖNCESİ ANLAMLI PANKART
Silivrispor, kendi evinde konuk ettiği Tire 2021'i 3-1 yendi. Silivrisporlu futbolcular maça Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin Güran anısına “Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar” yazılı pankartla çıktı.
ENGİNAKIN

Bakmadan Geçme