Silivrispor Başkanı Nuri Çolakoğlu'ndan Destek Çağrısı: 'Yalnız Bırakılan Bizler Değil, Armanın Kendisi'

Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu, kulüp hakkında sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulunarak, Silivrispor'un yaşadıkları zorluklara ve eksik desteğe dikkat çekti. 

Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu, kulüp hakkında sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulunarak, Silivrispor'un yaşadıkları zorluklara ve eksik desteğe dikkat çekti.


Başkan Çolakoğlu, kulübün yalnız bırakıldığını ancak mücadeleye devam edeceklerini belirterek, tüm Silivri halkını armanın hak ettiği yere gelmesi için birleşmeye çağırdı. Çolakoğlu, Silivrispor'un profesyonel ligde mücadele ederken finansal sıkıntılar yaşadığını ve kulübün tüm harcamalarının kendi olanaklarıyla karşılandığını ifade etti. Başkan, “Bu onurlu yolda asla pes etmeyeceğimizi ve daha kararlı bir şekilde ilerleyeceğimizi öncelikle hepinizin bilmesini istiyorum. Bu arma asla yere düşmeyecek,” dedi.

KATKI VERENLERE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ
Kulübün, iç saha ve dış saha giderlerini karşılamakta zorlandığını belirten Çolakoğlu, “Kim bize el uzatır, armaya katkı verir, ona şükranlarımızı sunarız. Bu takım bu şan, şeref dolu arma böyle yalnız bırakılmayı hak ediyorsa kimseye söyleyecek hiçbir sözümüz olamaz,” şeklinde konuştu.

ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLER SAHİPLENMİYOR
Çolakoğlu, ilçenin atanmışları ve seçilmişlerinin kulübü sahiplenmeleri gerektiğini vurguladı. “Sporcu, kulüp çalışanlarımız, üç beş yönetici arkadaşımız ve ben, armanın şerefi ve haysiyeti için elimizden geleni yapmaya çalışırken zorlanıyoruz,” dedi.

YAŞASIN MENFAATSİZ MÜCADELEMİZ
Açıklamasında, geçmişin bir kenara bırakılması ve Silivrispor'un hak ettiği yere getirilmesi için tüm Silivri halkının bir araya gelmesi gerektiğini belirten Başkan Çolakoğlu, “Sevgiyle kalın; yaşasın menfaatsiz karşılıksız Silivrispor mücadelemiz,” ifadelerini kullandı.
ENGİNAKIN

Bakmadan Geçme