Şahin, Eksiklerimiz var gidermemiz lazım

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin son oynanan Kütahya maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, 'Şampiyonluk şarkıları söylemek için çok erken eksiklerimiz var gidermemiz lazım' dedi.

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin son oynanan Kütahya maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Şampiyonluk şarkıları söylemek için çok erken eksiklerimiz var gidermemiz lazım” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor hafta sonu oynanan ve 2-1 galip geldikleri Kütahya maçının ardından açıklamalar gelmeye başladı. Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin yaptığı değerlendirmesinde; “Galip gelmek 3 puana ulaşmak güzel. Güçlü bir rakibe karşı kazandık ve bunu kendi seyircimizin önünde yaptık. Her geçen gün üstüne koya koya gidiyoruz.

Ligde yenmek ve yenilmek de var. Özellikle Kuşadası maçı ile birlikte oyunsal olarak çıkışımız sürmekte. İki maç aldık diye şampiyonluk şarkıları söylüyor olmak gerçeklikle bağdaşmaz. Kazanma alışkanlığını edinmemiz lazım. Eksiklerimiz var teknik ekibimizle birlikte bu eksiklerin giderilmesi için tedbirlerimizi almaktayız. Biz istiyoruz ki sahaya çıktığında kazanmak değil berabere kalmak sürpriz olsun. Son 2 sezondur biz bunu başardık kazanma alışkanlığını oturtmamız ve seriye devam etmemiz gerekli. İyi yoldayız, tribünleri doldurarak bizleri ateşleyen değerli taraftarımıza teşekkür ederim” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme