Küçükçekmece Sinopspor transferde gaza bastı

TFF 3.Lig'e yükselen ve transfer görüşmelerine hız veren Küçükçekmece Sinopspor, 2023-2024 sezonunda 4 tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağladı.

TFF 3.Lig'e yükselen ve transfer görüşmelerine hız veren Küçükçekmece Sinopspor, 2023-2024 sezonunda 4 tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör ligde şampiyon olan Küçükçekmece Sinopspor, 47 yıllık profesyonel Lig hasretine son vermişti. TFF 3.Lig 1.Grupta bu sezon mücadele edecek olan Sarı lacivertliler, geçen yıl takımın şampiyonlukta önemli bir katkı sağlayan teknik direktör Ertuğrul Yiğit ile yeniden anlaşma sağladı. Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, 2023-2024 Futbol sezonu öncelikle tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Başkanı Rafet Orhan, teknik direktör Ertuğrul Yiğit'in ardından, Fatih Gülmez-Arnavutköy Bld-kaleci Doğancan Aynacı- Arnavutköy Belediyesi orta saha, Koray Baykara-Düzcespor stoper, Ebu Sıddık Çelik Batman Petrol orta Saha ve Murat Şenel Uşakspor sağ bek dış transferlerin açıklamasın da, Orhan açıklamasın da, “Bu daha başlangıç. Yetenekli, kişilikli, ahlaklı, başarı hedefi olan sürpriz futbolcuları transfer etmeye devam edeceğiz. Küçükçekmece Sinop Kulübü yönetim kurulunda ki değerli arkadaşlarım ile beraber, kulübümüz için en iyi transferlerle beraber, profesyonel yapılanmayı da gerçekleştiriyoruz. Amacımız doğduğumuz ata toprakların adını ve değerini, doyduğumuz gurbet ellerde en iyi şekilde duyurmak. Kulübümüz 3.lig'de bir yıl misafir olarak mücadele edecek. Tek hedefimiz hakkımızla ve güzel futbolumuzla, gurur duyulan fedakar camiamız ile taraftarlarımızla 2.Lig'e yükselmektir. Bizlere maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TFF 3.Lig'e yükselen Sarı lacivertli takım, yeni sezon için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Küçükçekmece Sinop yönetimi dış transferde Fatih Gülmez, Doğancan Aynacı, Koray Baykara, ve Ebu Sıddık Çelik oyuncuları ile anlaşmaya vardı.

HABER / Yılmaz AKTEPE

Bakmadan Geçme