İshaklıspor 3 puan hasretine son vermek istiyor

Nesine 3. Lig 2. Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 sezonu kapsamında Pazar günü konuk edeceği Uşakspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Nesine 3. Lig 2. Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 sezonu kapsamında Pazar günü konuk edeceği Uşakspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Sezonun ilk iki maçından puansız ayrılan Bordo-Mavili ekipte Genel Kaptan Refik Cinel yaptığı açıklamada Çekmeköy Alemdağ Stadında Pazar günü konuk edeceğimiz Uşakspor maçı ile sezonun ilk galibiyetini almayı hedeflediklerini söylerken, ilk iki maçlık süreci değerlendirdi. Refik Cinel, "İlk iki haftalık periyot bizim için hiçte iyi geçmedi. Sezona evimizdeki ilk profesyonel lig maçı heyecanı ile başladık. Yediğimiz gol öncesinde girdiğimiz pozisyonlar golle sonuçlansa idi durum çok farklı olurdu. İkinci maçımız kazanabileceğimiz bir karşılaşama şeklinde geçti. Rakibimiz son yarım saatte kendi yarı alanına kapandı ancak maalesef beklediğimiz golü bulmadık. Transfer döneminin bitimine az bir zaman kala yeni Teknik Direktörümüz İbrahim Cezayir'in de onayı ile takıma yeni isimleri dahil ettik. Bu futbolculardan 5'ini geçen hafta sahaya süremedik, bu hafta hocamız görev verirse kadrodaki yerlerini alacaklar. Hafta sonundaki rakibimiz Uşakspor'u kesinlikle mağlup edip 3 puan alacağımıza eminim. Çünkü futbolcu kardeşlerimiz hafta içi idmanlarında bu izlenimi bize verdi. Öte yandan kadroya yeni dahil edilen isimler için Kavacıkspor ile bir hazırlık maçı oynadık. Alacağımız galibiyetin anlamı çok büyük olur. Mahallemiz sakinlerini ve Beykozlu futbolseverleri Pazar günkü maçımıza bekliyoruz" dedi.
TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
Fotoğraf: Muhammed Batun

Bakmadan Geçme