Hopa ve Elazığ puanları paylaştı 0-0

TFF 3. Lig ekiplerinden 23 Elazığ FK, 1. Hafta maçında Artvin Hopaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak sezona puanla başladı.

TFF 3. Lig ekiplerinden 23 Elazığ FK, 1. Hafta maçında Artvin Hopaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak sezona puanla başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz 23 Elazığ Futbol Kulübü, 1. Hafta maçında deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaştı. Arhavi İlçe Stadyumu'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi sona erdi: 0-0 Hakan Ergin'in yönettiği maça baskılı başlayan ev sahibi Hopaspor, temsilcimizin kalesinde üst üste ataklar üretti ancak aradığı golü bulamadı. İlk yarının son dakikalarında kontra atak şansı bulan 23 Elazığ FK'da, Görkem Can Güner kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak savunma son anda müdahale ederek topu kornere gönderdi. İlk yarıda iki takım da ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.

PENALTI KAÇTI
Maçın ikinci yarısında iki takım da fazla atak üretemedi. Temsilcimizde Berke Gürbüz rakibin sert müdahalesi ile ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve 23 Elazığ FK penaltı kazandı. Topun başına geçen Görkem Can Güner'in penaltısını Oğuzhan Yeşilyurt kurtardı. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Kaynak, https://www.elazigfirat.com

Bakmadan Geçme