Çolakoğlu, Lig bizim için yeni başlıyor

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu 3-0 galibiyetle ayrıldıkları Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamasında 'Bizim için lig şimdi başlıyor' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu 3-0 galibiyetle ayrıldıkları Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamasında; “Bizim için lig şimdi başlıyor” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı açıklamasında; “Ligin ilk maçında aldığımız yenilgi ile yaptığımız başlangıç ile şimdi geldiğimiz nokta arasında çok fark var. Takımımız oturmaya ve kendine gelmeye başladı. Lig bizim için şimdi başlıyor diyebilirim ve ilk maçlarımızı hazırlık maçı olarak değerlendirebilirim. Zor maçlarımız var hafta sonu kendi sahamızda Belediye Kütahya takımını ağırlayacağız bu maçtan da alacağımız galibiyetle yolumuz bir nebze olsun açılacaktır. Ligin başında anlayış olarak neredeysek hala aynı noktadayız değişen hiçbir şey yok. Takıma, teknik heyete ve yol arkadaşlarıma güvenim tamdır. Ligin sonunda göreceğiz nerede olduğumuzu. Tüm Silivrililerin desteği ile çıktığımız bu zorlu yolun sonu güzel görünüyor” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme